over

Rolf voor beeldscherm

Dit blog gaat over de civil society in Rotterdam. Die civil society staat voor grote veranderingen. Wat die civil society nu dan is, wat er gaat veranderen, waarom er veranderingen moeten komen, wie dan wil dat er veranderingen komen, hoe die veranderingen tot stand moeten komen…over dat soort zaken gaat het. Boekbesprekingen, literatuur, meningen. En voor mezelf ook geheugensteun en naslagwerk. Vanuit zoveel mogelijk verschillende perspectieven.

Dit blog is een opvolger van een eerder blog, ‘vrijwilligerswerk in uitvoering‘. Omdat de civil society niet alleen het vrijwilligerswerk omvat, maar ook de filantropie en de professionele non-profitsector zijn er meer onderwerpen beschikbaar om over te schrijven. Omdat politiek en de civil society zich opnieuw tot elkaar moeten gaan verhouden zal ook de politiek veel aan bod komen. Net als die andere inspiratiebron, de wetenschap.

De publieke zaak kan wel wat steun gebruiken. Een beetje achterstallig onderhoud lijkt er in ieder geval wel te zijn. Mocht je suggesties hebben, dan hoor ik ze graag. Reacties worden zeer op prijs gesteld. Hergebruik voor not-for-profit doeleinden is toegestaan, mits met bronvermelding.

Rolf
LinkedIn
Twitter: RolfatCS010

Delen helpt!

4 reacties op over

 1. Ruby schreef:

  Hoi, Ik doe voor mijn studie een onderzoek naar de betrokkenheid binnen ene bedrijf.
  Zal ik die betrokkenheid vragenlijst + score formulier mogen ontvangen?

 2. Beste Rolf,

  Laat ik me eerst voorstellen:
  Ik ben Vincent van Duijnhoven, penningmeester van de Rotterdamse wielrenvereniging CS010.
  Tijdens oprichting van CS010 in 2015 was de website cs010.nl al in gebruik om door te linken naar civilsociety010.nl, vandaar dat wij nu domeinnaam cs010.cc gebruiken. Ik heb waargenomen dat civilsociety010.nl over de jaren heen online minder actief is geworden. Is er eventueel een mogelijkheid voor ons om de domeinnaam cs010.nl over te nemen van civilsociety010?

  Met sportieve groet,
  Vincent van Duijnhoven
  Penningmeester CS010

 3. luc manders schreef:

  mag ik je telefoonnummer

 4. luc manders schreef:

  Dag Rolf, mag ik je nummer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *